Anna M. Geli, membre de la Càtedra de RSU, ha estat elegida membre del “Advisor Board” de Copernicus Alliance: European Network on Higuer Education for Sustainable Development

FOTO-Universidad de Girona

Copernicus Alliance és la xarxa europea d’universitats i centres d’educació superior compromesa amb la Sostenibilitat i orientada a impulsar l’acció pel desenvolupament sostenible a les pròpies institucions, al conjunt del món educatiu, a la societat i a les organitzacions i aliances institucionals. La Copernicus Charta, que recull els seus principis fundacionals, ha estat signada per 326 universitats europees.

El Consell Consultiu està format per sis persones amb experiència rellevant que proporcionen assessorament estratègic i suport al desenvolupament de CA.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies