Participació a la trobada de la CADEP / CRUE a Granada

FOTO-Universidad de Girona

El passat 22 de maig, la responsable de l’àmbit de sostenibilitat de la Càtedra de RSU de la UdG, va participar a Granada, com a experta, a la reunió de la Comissió Sectorial de Qualitat Ambiental, Desenvolupament Sostenible i Prevenció de Riscos (CADEP) de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE). En aquesta Jornada va desenvolupar la ponència: “Las políticas de Prevención y Sostenibilidad en la Universidad”.

Cal assenyalar que la CADEP destaca a Europa per les seves aportacions al Desenvolupament sostenible i membres d’aquesta xarxa, estan desenvolupant un projecte europeu en el que hi participa activament Anna. M. Geli.

Podeu consultar aquesta ponència, a l’apartat de publicacions.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies