Participació a la Jornada Voluntariat i Empresa “Innova col·laborant”

El passat 23 de maig de 2014, en el marc de la Setmana del Voluntariat, organitzada per la Federació Catalan del Voluntariat de les comarques gironines, es va celebrar a Girona, a l’Auditori Espai Caixa de l’Obra Social “La Caixa”  la Jornada Voluntariat i Empresa “Innova  Col·laborant”, en la que Empreses d’Inserció Laboral, entitats socials i empreses varen presentar les seves experiències.

La directora de la Càtedra de RSU de la UdG, va moderar la taula rodona sobre “Experiències de col·laboració entre Empreses i Entitats Socials”, en la que hi van participar:

  • Laia Mercader, coordinadora d’Eurofirms.
  • Sergi Perafita i Josep Ullastres, membre de la Junta i vicepresident, respectivament de l’Associació de Voluntaris de “La Caixa”
  • Anna Güell, d’Economia Solidària
  • Jordi Pou, directora d’Alma-Coffe Center
  • Lluís Comet, voluntari  i tresorer d’Oncolliga

La Jornada va ser molt profitosa i en les conclusions es va insistir en la conveniència de repetir-les en anys posteriors i d’impulsar una estreta col·laboració entre empreses, entitats socials i universitat amb la finalitat d’incidir conjuntament en la Responsabilitat Social amb què tots hem d’exercir les nostres actuacions.