Proclamació del PREMI SOCIAL 2014 de la FPdGI

FOTO-Universidad de Girona

Membres de la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la UdG han assistit aquest dimarts, 8 d’abril de 2014, a l’acte de proclamació del Premi Social de la FPdGI, que ha estat atorgat a Mohamed El Amrani (Marroc, 1992) creador de l’Associació Xarxa de Convivència de Roses.

En el decurs de l’acte  el periodista Josep Cuní i el sommelier Josep Roca, del Celler de Can Roca, van mantenir  un interessantíssim debat sobre la responsabilitat social de les persones, en el que Josep Roca va manifestar que aquesta responsabilitat l’hem d’exercir per retornar a la societat allò que aquesta ens ha donat.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies