Participació a la IV Trobada Internacional d’Universitats amb Àfrica

Del 24 al 26 de marc, membres de la Càtedra de RSU de la UDG van participar a la IV Trobada Internacional d’Universitats amb Àfrica, que es va realitzar a Agadir (Marroc). A la Trobada hi van assistir 110 participants de 13 països, 12 d’africans.

A les sessions plenàries, es van tractar aspectes generals que afecten a la cooperació Universitària amb Àfrica: L’educació, clau pel desenvolupament sostenible a l’Àfrica; l’Educació Superior , la Recerca i la Transferència, així com  la Cooperació Universitària al Desenvolupament en el nou context de l’Agenda Post2015.

A les taules de treball sobre: Salut, Energia, Aigua, Educació i Economia, el personal de les diferents universitats van poder debatre i donar a conèixer  projectes que porten a terme,  i cercar partners   per aquells que les universitats tenen intenció de desenvolupar.

Els membres de la càtedra de RSU  van participar en els comitès científic i organitzador i moderant una de les sessions plenàries, i van aprofitar per establir contactes amb una xarxa d’universitats marroquines interessades en temes de RSU.