Participació a la IV Trobada Internacional d’Universitats amb Àfrica

FOTO-Universidad de Girona

Del 24 al 26 de marc, membres de la Càtedra de RSU de la UDG van participar a la IV Trobada Internacional d’Universitats amb Àfrica, que es va realitzar a Agadir (Marroc). A la Trobada hi van assistir 110 participants de 13 països, 12 d’africans.

A les sessions plenàries, es van tractar aspectes generals que afecten a la cooperació Universitària amb Àfrica: L’educació, clau pel desenvolupament sostenible a l’Àfrica; l’Educació Superior , la Recerca i la Transferència, així com  la Cooperació Universitària al Desenvolupament en el nou context de l’Agenda Post2015.

A les taules de treball sobre: Salut, Energia, Aigua, Educació i Economia, el personal de les diferents universitats van poder debatre i donar a conèixer  projectes que porten a terme,  i cercar partners   per aquells que les universitats tenen intenció de desenvolupar.

Els membres de la càtedra de RSU  van participar en els comitès científic i organitzador i moderant una de les sessions plenàries, i van aprofitar per establir contactes amb una xarxa d’universitats marroquines interessades en temes de RSU.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies